Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2414

Ingredience

0,5 ks Bobkový list
0,3 ks Celer bulvový
0,5 ks Cibule
0,5 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr krupice
1,3 l Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 ks Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
0,5 ks Petržel kořen
500 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 351kJ
13% Sacharidy 48 g
16% Tuky 12 g
44% Sodík 880 mg
26% Bílkoviny 15 g

Polévka rajská postup přípravy receptu:

1

Cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme a osmahneme na tuku. Přidáme pokrájená rajčata, roztlučená zrnka pepře, bobkový list a vše dusíme doměkka.

2

Směs prolisujeme, z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme prolisovanou směs, zalijeme polévkou a necháme přejít varem. Polévku osolíme a přidáme cukr a citronovou šťávu.

3

Pokud nemáme čerstvá rajčata, použijeme při přípravě polévky rajčatový protlak.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept