Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety přírodní

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 41 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 26 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24156
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
800 g Jehněčí kotlety
60 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 372kJ
1% Sacharidy 5 g
58% Tuky 44 g
16% Sodík 317 mg
67% Bílkoviny 38 g

Jehněčí kotlety přírodní postup přípravy receptu:

1

Na pánvi s rozehřátým máslem a olejem opékáme jehněčí kotlety asi 5 minut z každé strany.

2

Snítky čerstvého rozmarýnu opláchneme, osušíme a otrháme. Posypeme jimi kotlety a smažíme dalších 5 minut.

3

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Přisypeme ke kotletám, přidáme sůl a pepř a opékáme maso 1 minutu.

4

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept