Recept

Řezy z mořského jazyka s tresčí pomazánkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 24168

Ingredience

Pomazánka
50 g Cibule
100 g Játra tresčí v oleji
100 g Máslo čerstvé
15 g Pažitka
2 ks Vejce slepičí
Řezy z mořského jazyka s tresčí pomazánkou
8 krajíc Chléb toastový
600 g Mořský jazyk
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 929 kcal
Kilojoule 3 886kJ
17% Sacharidy 59 g
75% Tuky 56 g
56% Sodík 1 g
83% Bílkoviny 47 g

Řezy z mořského jazyka s tresčí pomazánkou postup přípravy receptu:

1

Filety z mořského jazyka nakrájíme na plátky o velikosti krajíčku toastového chleba. Každý plátek ryby osolíme, opepříme a usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem a necháme vychladnout.

2

Krajíčky chleba opečeme v topinkovači.

3

Do misky vložíme 100 g másla, 100 g tresčích jater (1 plechovka), nadrobno pokrájenou cibuli, nadrobno pokrájená vařená vejce a posekanou pažitku. Vše důkladně promícháme.

4

Na každý talíř položíme 2 topinky, na ně po 1 plátku ryby a každý plátek pomažeme tresčí pomazánkou. Ozdobíme plátkem rajčete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept