Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 2422
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Citrony
1 polévková lžíce Cukr krupice
4 ks Hřebíček
1 špetka Pomerančová kůra
4 polévková lžíce Povidla švestková
1 polévková lžíce Pudinkový prášek - malinový
1 špetka Skořice mletá
0,3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 325kJ
6% Sacharidy 20 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 23 mg
2% Bílkoviny 1 g

Povidlová omáčka postup přípravy receptu:

1

Povidla s vodou rozšleháme v kastrolku. Přidáme skořici, jemně utlučený hřebíček a nastrouhanou pomerančovou kůru.

2

Jakmile máme povidla dohladka rozvařená, zalijeme je vodou s rozmíchaným pudinkovým práškem. Krátce povaříme.

3

Když omáčka zhoustne, dochutíme ji citronovou šťávou a cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept