Jednoduchý recept

Kambala na zeleném pepři

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 24220
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Kambala
20 g Máslo čerstvé
100 ml Mléko polotučné
10 g Nakládaný zelený pepř
10 g Pepř červený celý
30 g Petržel - nať
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 055kJ
1% Sacharidy 4 g
15% Tuky 11 g
43% Sodík 851 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kambala na zeleném pepři postup přípravy receptu:

1

Plátky kambaly omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku a jemně nasekáme.

2

V nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a aniž by se ještě zcela rozpustilo, přidáme rybí plátky a osmažíme je po obou stranách lehce do zlatova. Přidáme zelený pepř a po špetce soli a špetce čerstvě mletého pepře. Děrovanou kuchyňskou lopatkou rybí plátky vyjmeme a udržujeme je mezi 2 talíři teplé.

3

Do šťávy v pánvi přidáme nasekanou petrželku a mléko a na mírném plameni vše za častého míchání povaříme. Přidáme červený pepř, znovu vše promícháme a rybí plátky přelijeme takto připravenou omáčkou.

Poznámka

Hotový pokrm podáváme na stůl se sezónní zeleninou uvařenou v páře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept