Jednoduchý recept

Broskvový šerbet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24222
Kategorie: Sorbet

Ingredience

3 ks Broskve
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Likér broskvový
1 ks Máta
1 polévková lžíce Med včelí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 72 kcal
Kilojoule 301kJ
5% Sacharidy 18 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
2% Bílkoviny 1 g

Broskvový šerbet postup přípravy receptu:

1

Broskve překrojíme a odstraníme pecky. Půlky broskví dáme do mísy, přelijeme vroucí vodou a necháme 15 minut stát. Potom broskve vyjmeme z vody, oloupeme, nakrájíme na kousky a obalíme v citronové šťávě. Rozložíme je na plech, překryjeme potravinářskou fólií a uložíme na 2 hodiny do mrazničky.

2

Zmrazené broskve rozmixujeme.

3

Do hmoty přidáme med a likér a znovu mixujeme, dokud se vše důkladně nepromíchá. Hmota by měla být dost tuhá. Upravíme ji do misek nebo pohárů, ozdobíme lístky máty a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept