Recept

Pěna z bílé i tmavé čokolády

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 515 minut
Doba přípravy: 500 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 24232

Ingredience

100 ml Mléko plnotučné
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Voda pitná
250 g Čokoláda bílá
120 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 235kJ
11% Sacharidy 40 g
52% Tuky 39 g
3% Sodík 69 mg
13% Bílkoviny 7 g

Pěna z bílé i tmavé čokolády postup přípravy receptu:

1

Rozlámanou bílou čokoládu ohřejeme na ohni s mlékem, až se čokoláda rozpustí. Necháme ji v misce vychladnout. Vedle smícháme smetanu s vodou a šlehačkou. Potom směs nalijeme k čokoládě a vmícháme do ní sníh ze 2 bílků. Pěnu rozdělíme do 6 sklenic a necháme ji ztuhnout v lednici 8 hodin. Tmavou čokoládu rozehřejeme a nalijeme ji do skleniček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept