Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24244
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 533kJ
2% Sacharidy 8 g
43% Tuky 32 g
25% Sodík 495 mg
56% Bílkoviny 32 g

Sardinky po neapolsku postup přípravy receptu:

1

Šproty vykucháme, utrhneme hlavu, vyjmeme, vyřízneme filátka, omyjeme a osušíme. Ve vařící vodě spaříme rajčata a nasekáme nahrubo.

2

Oloupeme stroužky česneku a nasekáme. Omyjeme petrželku a jemně nasekáme. Potřeme dno kulaté zapékací nádoby olejem, rozložíme paprskovitě šproty, navrch rozložíme nasekaná rajčata, nasekanou petrželku a oregano. Osolíme, opepříme a zalijeme olejem.

3

Nádobu dáme na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C. Hotový pokrm podáváme horký, lze i studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept