Jednoduchý recept

Úhoř pečený na másle

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Úhoř pečený na másle 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 2425

Ingredience

1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
600 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 574kJ
0% Sacharidy 1 g
47% Tuky 35 g
10% Sodík 197 mg
27% Bílkoviny 15 g

Úhoř pečený na másle postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme a nakrájíme na špalíčky silné asi 2 cm. Osolíme jen z povrchu.

2

Vložíme na pánev s rozehřátým máslem nebo olejem, posypeme kmínem a přikryjeme pokličkou. Opékáme na mírnějším ohni po všech stranách, tak aby se jednotlivé kousky dobře propekly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept