Recept

Rýže s ananasem a jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 2427

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
80 g Hrozinky
1 ks Hřebíček
1 šálek Kompot ananasový
1 šálek Kompot jablečný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
250 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 753kJ
25% Sacharidy 90 g
7% Tuky 5 g
4% Sodík 78 mg
9% Bílkoviny 5 g

Rýže s ananasem a jablky postup přípravy receptu:

1

Rýži propláchneme horkou vodou, dáme do kastrolu a zalijeme vodou.

2

Přidáme máslo, sůl, hřebíček, citronovou kůru a opláchnuté rozinky. Vše vaříme pod pokličkou zvolna doměkka.

3

Mezitím si nakrájíme na menší kousky ananas a jablka. Ananas i jablka vidličkou vmícháme do uvařené rýže.

Poznámka

Rýži podáváme k pečenému kuřeti, k přírodním řízkům, nebo k jehněčím kotletám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept