Recept

Vepřové s jehněčím grilované na špízu

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24284
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Cibule
300 g Jehněčí maso
1 ks Koriandr čerstvý
80 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
300 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 824kJ
2% Sacharidy 7 g
42% Tuky 31 g
9% Sodík 185 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové s jehněčím grilované na špízu postup přípravy receptu:

1

Omyté jehněčí a vepřové maso nakrájíme na větší kostky.

2

Do misky nalijeme olivový olej a vmícháme do něj najemno nasekanou petrželovou nať, nasekaný čerstvý koriandr a sladkou i ostrou mletou papriku. Cibuli nasekáme najemno a nasypeme do marinády. Oloupané stroužky česneku prolisujeme a také přimícháme do marinády.

3

Kostky masa vkládáme do marinády a necháme přes noc v chladu.

4

Marinované kostky masa druhý den napichujeme na špízy a grilujeme asi 2 minuty.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept