Jednoduchý recept

Makarony Kofto s parmezánem

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 24285

Ingredience

100 g Bazalka
1 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
40 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
250 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
5 l Voda pitná
5 g Česnek
500 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 405kJ
23% Sacharidy 83 g
52% Tuky 39 g
68% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Makarony Kofto s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Pokrájíme nadrobno cibuli a česnek a osmažíme na rozpáleném oleji v pánvi. Přidáme nasekanou bazalku a rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme a 15 minut povaříme na mírném ohni.

2

Mezitím uvaříme makarony podle návodu na obalu, scezené makarony vložíme do pečících sáčků vymazaných máslem, polijeme připravenou omáčkou a posypeme nastrouhaným parmezánem. Zavážeme sáčky a pečeme v troubě 10 minut. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept