Jednoduchý recept

Vepřový špíz

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24297
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
3 polévková lžíce Hořčice
1 ks Jablka
10 g Olej olivový
2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1,5 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kg Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 720 kcal
Kilojoule 3 012kJ
4% Sacharidy 15 g
70% Tuky 52 g
0% Sodík 1 mg
83% Bílkoviny 47 g

Vepřový špíz postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme maso a jablka na kostičky, citrón na plátky.

2

Nakrájené suroviny napichujeme na špejle.

3

V míse smícháme polovinu hořčice, polovinu pomerančové šťávy a olej.

4

Připravené špízy grilujeme 15 minut při častém otáčení, špízy potíráme připravenou marinádou.

5

Zbylé suroviny promícháme a podáváme se špízy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept