Jednoduchý recept

Řezy z mořského jazyka s rýží a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24307

Ingredience

100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
100 g Lilek
600 g Mořský jazyk
60 g Máslo čerstvé
200 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
400 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 570kJ
8% Sacharidy 28 g
20% Tuky 15 g
32% Sodík 645 mg
57% Bílkoviny 32 g

Řezy z mořského jazyka s rýží a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Filety nakrájíme na menší řízečky, osolené a opepřené je usmažíme na másle na pánvi dozlatova. Řízečky vyndáme z pánve a udržujeme teplé.

2

Lilek očistíme a nakrájíme na menší kostičky, usmažíme na stejné pánvi jako rybu asi 3 minuty.

3

Porce ryby rozdělíme na talíře, do vařené rýže vmícháme lilek i s máslem z pánve a přimícháme scezený hrášek. Ochucenou rýži přidáme jako přílohu k rybě.

Poznámka

Podáváme s rajskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept