Recept

Řezy z mořského jazyka s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 24317
Kategorie: Maso

Ingredience

150 ml Bešamel
400 g Brambory pečené
200 g Chřest bílý
5 ml Citronová šťáva
60 g Máslo čerstvé
600 g Mořský jazyk
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
150 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 161kJ
14% Sacharidy 52 g
25% Tuky 19 g
29% Sodík 589 mg
64% Bílkoviny 36 g

Řezy z mořského jazyka s chřestem postup přípravy receptu:

1

Chřest nakrájíme na nudličky, vložíme do rendlíku do rozpáleného másla a pár minut podusíme.

2

Do hrnce vložíme filety z ryby, podlijeme trochou vývaru, přidáme lžíci másla a podusíme zakryté 12 minut.

3

Do máslem vymazaného pekáčku vložíme filety, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Chřest smícháme s bešamelem, vývarem z ryby z hrnce. Filety v pekáči zalijeme. Zapečeme v troubě 7 minut.

4

Podáváme s pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept