Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2433
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
600 g Dančí maso
3 polévková lžíce Kompot brusinkový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2,5 dl Víno červené
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 091kJ
2% Sacharidy 7 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 209 mg
43% Bílkoviny 24 g

Slavnostní zvěřina postup přípravy receptu:

1

Plátky z dančí kýty naklepeme.

2

Naložíme do 2dl suchého červeného vína se 2 lžičkami sójové omáčky, rozmačkaným česnekem a olivovým olejem. Necháme den až dva odležet.

3

Poté maso zprudka osmahneme, podlijeme směsí a dusíme pod pokličkou.

4

Směs - do zbytku marinády přidáme 1/2 dl vína, zakysanou smetanu, brusinkový kompot, sůl a pepř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept