Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 24330

Ingredience

2 stroužek Česnek
5 g Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 hrst Fazole červené
450 g Hovězí maso mleté
1 kávová lžička Kmín drcený
15 ml Olej olivový
1 ks Paprika zelená
5 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 435kJ
1% Sacharidy 4 g
6% Tuky 5 g
7% Sodík 134 mg
21% Bílkoviny 12 g

Maminčiny chilli fazole postup přípravy receptu:

1

Červené fazole namočíme na 10-14 hodin do vody. Fazole by měly být zcela ponořené. Pokud voda bude hodně bublinkatá z "plynu", který z luštěnin uniká, tak je scedíme a nalijeme vodu čerstvou.

2

Po namočení fazole uvaříme a dáme do hrnce s čerstvou vodou. Přivedeme k varu a necháme probublávat tak dlouho, dokud nebudou uvařené. Asi 1-2 hodiny.

3

Na pánvi rozpálíme olivový olej a dozlatova osmažíme nasekaný česnek a cibuli. Přidáme chilli a mletý kmín a mícháme 1-2 minuty. Přidáme hovězí, papriku zbavenou semínek a nakrájenou na kostky, nakrájená rajčata a vaříme přibližně 20 minut, dokud není vše hotové. Přidáme předvařené a scezené fazole, osolíme a dobře promícháme.

Poznámka

Fazole můžeme zkusit až po třetím měsíci od odeznění příznaků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept