Jednoduchý recept

Chléb nasladko

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24335
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

12 plátek Chléb pšeničný (bílý)
2 polévková lžíce Cukr krupice
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Skořice mletá
3 ks Vejce slepičí
120 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 629kJ
3% Sacharidy 10 g
10% Tuky 7 g
4% Sodík 83 mg
10% Bílkoviny 6 g

Chléb nasladko postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme červené víno. V jiné misce rozšleháme vejce.

2

Z bílého chleba ukrojíme 12 silnějších plátků, postupně každý plátek nejprve namočíme do vína a potom obalíme ve vejci. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova z obou stran.

3

Podáváme horké, sypané cukrem a skořicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept