Recept

Svěží zelená salsa s vejci

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24344

Ingredience

1 ks Cibule
250 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
150 ml Vývar zeleninový
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 684 kcal
Kilojoule 2 863kJ
3% Sacharidy 9 g
92% Tuky 69 g
23% Sodík 458 mg
16% Bílkoviny 9 g

Svěží zelená salsa s vejci postup přípravy receptu:

1

Vejce vaříme asi 10 minut natvrdo.

2

Petrželovou nať omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno.

3

Oloupané stroužky česneku prolisujeme, oloupanou cibuli nasekáme nadrobno. Obě přísady smažíme dozlatova na pánvi na rozehřátém oleji.

4

Když cibulka a česnek vychladnou, rozmixujeme je s petrželkou, oloupanými vařenými vejci, solí a špetkou bílého pepře.

5

Nakonec do jemné hmoty vmícháme takové množství zeleninového vývaru, aby omáčka měla pro nás vhodnou konzistenci.

6

Necháme vychladit alespoň 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept