Recept

Sváteční vývar s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2435

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Fazolové lusky zelené
750 g Hovězí maso přední
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
100 g Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 635kJ
4% Sacharidy 15 g
138% Tuky 104 g
19% Sodík 378 mg
76% Bílkoviny 43 g

Sváteční vývar s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Opláchnuté maso nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě.

2

Pěnu, která se vytvoří, odstraníme.

3

Oloupeme cibuli, mrkev, kořen petržele a očistíme fazolové lusky.

4

Cibuli a kořenovou zeleninu pokrájíme a fazole nakrájíme napůl.

5

K uvařenému masu přidáme zeleninu a povaříme.

6

Smícháme mouku s vodou a smetanou a přilijeme do polévky, jakmile bude vše uvařené.

7

Osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept