Recept

Krémová polévka z mořského ďasa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24352

Ingredience

10 g Bazalka
1 ks Chilli paprička
200 g Cuketa
10 g Estragon
700 g Mořský ďas
30 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
200 g Rajčata
5 g Sůl
100 ml Víno bílé
1 l Vývar rybí
50 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 264kJ
3% Sacharidy 10 g
16% Tuky 12 g
66% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Krémová polévka z mořského ďasa postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibuli a pokrájejíme ji. Pórek pokrájíme.

2

Pokrájíme rybí maso na kostičky, cukety omyjeme a pokrájíme na kostičky. Nasekáme papričku. Ve vařící vodě ve velkém hrnci spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, dáme okapat do hrnce a pak hrubě nasekáme.

3

Oloupeme šalotku a jemně nasekáme. Omyjeme bazalku, petrželku a estragon, nasekáme. V pánvi rozehřejeme olej a smažíme na něm krátce na živém plameni pokrájené ryby a cukety, aby se trochu zbarvily. Přidáme papričku, špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, přilijeme víno a necháme ho na prudkém plameni vyvařit. Přidáme rajčata a rybí vývar a vaříme vše 5 minut na mírném plameni. Posypeme nasekanými bylinkami a nasekanou šalotkou. Hotový pokrm podáváme horký. Můžeme k němu podávat též opečené kostičky chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept