Jednoduchý recept

Kotlík z řezů mořského jazyka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 24363

Ingredience

150 g Brambory
500 g Chléb konzumní
50 g Cibule
5 g Jíška instantní
300 g Mořský jazyk
40 ml Olej olivový
10 g Paprika mletá sladká
60 g Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
10 g Salát hlávkový
10 g Sůl
250 ml Vývar rybí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,063 kcal
Kilojoule 4 447kJ
41% Sacharidy 147 g
37% Tuky 28 g
124% Sodík 2 g
98% Bílkoviny 55 g

Kotlík z řezů mořského jazyka postup přípravy receptu:

1

Kulatý chléb rozřízneme napůl, těsto vydlabeme, aby vznikla větší kapsa.

2

Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět a přídáme rybí filety, které jsme pokrájeli na kostičky. Zasypeme solí, pepřem a mletou paprikou. Krátce orestujeme a jakmile maso pustí šťávu, podlijeme vývarem. Přidáme prolisovaný česnek, očištěné a na kostičky nakrájené brambory, červenou papriku pokrájenou na slabé nudličky. Vaříme asi 12 minut a zahustíme jíškou. Do chlebové kapsy vložíme list salátu, vlijeme porci rybího pokrmu, posypeme posekanou petrželkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept