Recept

Těstoviny s houbami a chorizo klobásou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 24364
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

10 ks Ančovičky konzervované
2 stroužek Česnek
3 ks Chilli paprička
120 g Klobása Chorizo
125 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
220 g Shiitake houby
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
680 g Těstoviny konzumní

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 877 kcal
Kilojoule 3 670kJ
24% Sacharidy 87 g
53% Tuky 39 g
147% Sodík 3 g
73% Bílkoviny 41 g

Těstoviny s houbami a chorizo klobásou postup přípravy receptu:

1

Ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny typu vermicelli na skus, scedíme a necháme v teple.

2

Na pánvi na oleji orestujeme tenké plátky česneku, přidáme houby (pokud máme sušené, necháme je půl hodiny namočené ve vodě), klobásu nakrájenou na tenčí kolečka, ještě zhruba čtyři minuty smažíme. Na závěr přidáme chilli papričky, které jsme zbavili semen a nakrájeli.

3

Když je směs hotová, smícháme ji v míse s těstovinami, posypeme hoblinkami parmezánu, ozdobíme ančovičkami a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept