Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 24375
Kategorie: Maso

Ingredience

15 g Bazalka
3 ks Bobkový list
200 g Brambory
3 stroužek Česnek
100 g Cibule
10 g Fenykl čerstvý
300 ml Olej olivový
200 g Olivy černé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
80 g Pórek
2000 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
1200 g Treska aljašská
10 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 328kJ
5% Sacharidy 19 g
55% Tuky 41 g
27% Sodík 540 mg
54% Bílkoviny 31 g

Treska se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Do většího hrnce nalijeme olej, rozpálíme, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a pórek pokrájený na kolečka. Restujeme asi 2 minuty.

2

Očištěnou rybu naporcujeme na podkovy, přidáme do hrnce. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na menší kousky. Brambory nakrájíme na kostičky. Přidáme do hrnce k rybě a okořeníme solí, pepřem, bazalkou, bobkovým listem, tymiánem, prolisovaným česnekem, fenyklem a posekanou petrželkou. Nakonec přisypeme černé olivy bez pecek. Vaříme asi 40 minut a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept