Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 24378
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
5 ml Citronová šťáva
600 g Kambala
15 g Kapary
40 g Máslo čerstvé
100 ml Mléko polotučné
140 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 433kJ
7% Sacharidy 25 g
17% Tuky 13 g
50% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Kambala s bramborem postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, vykucháme, naporcujeme na podkovy. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme porce ryby, podlijeme vývarem, přilijeme mléko, zakapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme. Vaříme odkryté 20 minut.

2

Rajčatovou omáčku smícháme s trochou vývaru z kambaly, přimícháme kapary, porce ryby na talířích přelijeme. Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept