Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 24383
Kategorie: Maso

Ingredience

150 ml Bešamel
800 g Brambory
600 g Kambala
100 g Lilek
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Gruyére

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 556kJ
6% Sacharidy 22 g
27% Tuky 20 g
21% Sodík 428 mg
45% Bílkoviny 26 g

Zapečená Kambala postup přípravy receptu:

1

Pekáč vymažeme máslem, na dno položíme plátky očištěných brambor v jedné vrstvě. Na brambory dáme filety z kambaly, na ně poklademe plátky lilku a další vrstvou budou zase plátky brambor. Osolíme a opepříme. Bešamel rozmícháme se smetanou a pokrm zalijeme. Pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.

2

Pečeme v předehřáté troubě 25 až 30 minut.

3

Na talířích porce ozdobíme plátky rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept