Recept

Zapečená kambala s hřebenatkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24386
Kategorie: Maso

Ingredience

300 ml Bešamel
400 g Hřebenatka
400 g Kambala
60 g Máslo čerstvé
100 ml Omáčka rybí
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Gruyére

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 381kJ
2% Sacharidy 7 g
27% Tuky 20 g
92% Sodík 2 g
51% Bílkoviny 29 g

Zapečená kambala s hřebenatkami postup přípravy receptu:

1

Pekáč vymažeme máslem, na dno v jedné vrstvě položíme hřebenatky, zalijeme bešamelem, další vrstvou budou filety z kambaly, osolíme a opepříme. Opět zalijeme bešamelovou omáčkou, pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhaným sýrem.

2

Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut.

3

Porce upravíme na talíře a podáváme s rybí omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept