Recept

Tapenada z rajčat a oliv

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24387
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 ks Bazalka
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Olej olivový
130 g Olivy černé
1 špetka Pepř cayenský
0,5 hrnek Rajčata sušená sterilovaná
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 659kJ
4% Sacharidy 14 g
16% Tuky 12 g
26% Sodík 516 mg
5% Bílkoviny 3 g

Tapenada z rajčat a oliv postup přípravy receptu:

1

Sušená rajčata nahrubo nasekáme, olivy vypeckujeme, nakrájíme na větší kousky a s rajčaty vložíme do mixéru. Přidáme prolisovaný česnek, špetku cayenského pepře, sůl a olivový olej. Rozmixujeme na jemnou pastu.

2

Pomazánku podáváme ozdobenou lístky čerstvé bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept