Skopový špíz v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopový špíz v alobalu
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 24398 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 g | Játra jehněčí |
50 g | Klobása - Čabajka |
4 polévková lžíce | Olej olivový |
2 polévková lžíce | Paprika mletá sladká |
250 g | Skopové maso přední |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 314,0mg |
Draslík | 494,1mg |
Vláknina | 997,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,6mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Játra jehněčí, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása - Čabajka, Olej olivový, Skopové maso přední mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopový špíz v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Skopové maso nakrájíme na kostky, to samé uděláme se sýrem, klobásou a játry. |
2 | Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Špízy pokapeme olejem a zlehka posypeme paprikou. |
3 | Jednotlivé špízy zabalíme do alobalu a grilujeme, špízy nezapomínáme otáčet. |
4 | Hotové špízy servírujeme se solí a čerstvou zeleninou. |