Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 24402

Ingredience

1 ks Cibule
455 g Hovězí libové
9 g Kapary
45 ml Olej olivový
15 g Petržel - nať
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 109kJ
1% Sacharidy 4 g
22% Tuky 16 g
3% Sodík 70 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vrstvené hovězí postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme nasekanou cibuli, jemně nasekaný česnek, BBB kapary a nasekanou petržel. Dáme stranou.

2

Nalijeme do hrnce 2 lžíce olivového oleje. Vyskládáme na dno hrnce vrstvu masa nakrájeného na jemné proužky a na něj vyskládáme směs cibule. Střídáme i dál vrstvy hovězího a cibule, zakončujeme cibulí. Nahoru nalijeme zbývající lžíci olivového oleje a přikryjeme hrnec pokličkou.

3

Vaříme na mírném ohni, dokud maso nezměkne, asi 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept