Recept

Kambala zapečená na žampionech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24403

Ingredience

600 g Brambory pečené
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
20 g Cibule
10 ml Citronová šťáva
600 g Kambala
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno bílé
100 ml Vývar rybí
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 604kJ
22% Sacharidy 79 g
22% Tuky 17 g
32% Sodík 635 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kambala zapečená na žampionech postup přípravy receptu:

1

Pekáček vymažeme máslem, vložíme filety z kambaly, posypeme solí, pepřem, podlijeme vínem, vývarem, citronovou šťávou, na filety položíme plátky žampionů, přidáme posekané bylinky, kolečka cibule, posypeme strouhankou, ještě pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.

2

Podáváme s pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept