Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 24407

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Cibule
5 ml Citronová šťáva
1200 g Kambala
120 g Máslo čerstvé
3 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
100 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
150 ml Víno bílé
150 ml Vývar rybí
1 stroužek Česnek
200 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 692kJ
3% Sacharidy 11 g
28% Tuky 21 g
26% Sodík 517 mg
61% Bílkoviny 34 g

Kambala na cibuli postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a vykuchanou kambalu rozřízneme podél páteře na dvě poloviny a každou polovinu na 3 díly.

2

Šalotku a cibuli pokrájíme na tenká kolečka, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek, pokrájíme na tenké plátky.

3

Pekáč vymažeme máslem v silné vrstvě, na dno dáme šalotku a cibuli, plátky rajčat, prolisovaný česnek, bobkový list, posekanou petrželku, nyní vložíme porce ryby, posypeme solí a pepřem, podlijeme vínem, vývarem, pokapeme citronovou šťávou a rozpuštěným máslem. Dáme zapéct. Pečeme zakryté ve vyhřáté troubě přibližně 10 minut, odkryjeme pekáč a pečeme dalších 10 minut.

4

Porce ryby upravíme na talíře, obložíme cibulí a šalotkou z pekáče, přelijeme vlastním výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept