Recept

Kambala na červeném víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 24410
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
400 g Brambory pečené
30 g Cibule
5 ml Citronová šťáva
600 g Kambala
120 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
400 ml Víno červené
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 755kJ
14% Sacharidy 51 g
38% Tuky 28 g
22% Sodík 447 mg
53% Bílkoviny 30 g

Kambala na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Pekáček vymažeme máslem v silné vrstvě, vložíme filety z kambaly, podlijeme červeným vínem. Na filety položíme plátky žampionů, do vína přidáme bobkový list, snítku petrželky a kolečka cibule. Osolíme a opepříme, zakápneme citronovou šťávou, pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.

2

Podáváme s pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept