Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24416
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
120 g Játra tresčí v oleji
1000 g Kambala
60 g Lanýž
80 g Máslo čerstvé
20 ml Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Petržel kudrnka
40 g Strouhanka
1 ks Vejce slepičí
600 g Veka
1 l Voda pitná
300 ml Vývar rybí
80 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 725 kcal
Kilojoule 3 032kJ
19% Sacharidy 68 g
42% Tuky 32 g
30% Sodík 595 mg
71% Bílkoviny 40 g

Kambala s knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a vykuchanou kambalu naporcujeme, vložíme do hrnce, podlijeme vývarem, přidáme 1 lžíci másla, zakryjeme a dusíme 12 minut.

2

Do misky vložíme tresčí játra, vejce, strouhanku, mouku, prolisovaný česnek a vše dobře promícháme, až vznikne těstíčko. Je-li těsto příliš tuhé, přilijeme trochu mléka.

3

Z těsta tvoříme knedlíčky, které zavařujeme ve slané vodě 2 minuty.

4

Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme plátky žampionů a lanýžů, krátce orestujeme, stáhneme z ohně a posypeme posekanou petrželkou.

5

Na talířích upravíme porce ryby, obložíme knedlíčky a plátky hub.

6

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept