Jednoduchý recept

Frikadely (německé karbanátky)

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 24418
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule červená
455 g Hovězí maso mleté
21 g Mouka mandlová
150 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 546kJ
1% Sacharidy 3 g
8% Tuky 6 g
4% Sodík 88 mg
28% Bílkoviny 16 g

Frikadely (německé karbanátky) postup přípravy receptu:

1

Nasekáme najemno česnek a sladkou cibuli. Všechny přísady (kromě olivového oleje) smícháme v misce. Tvarujeme masové karbanátky a dáme stranou na tác.

2

Na pánvi rozpálíme olivový olej a smažíme karbanátky po obou stranách, dokud se nepropečou. Přibližně 7 minut z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept