Jednoduchý recept

Řezy z kambaly

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24425

Ingredience

200 ml Bešamel
600 g Brambory
900 g Kambala
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
100 ml Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar rybí
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 864kJ
5% Sacharidy 18 g
33% Tuky 25 g
43% Sodík 857 mg
64% Bílkoviny 36 g

Řezy z kambaly postup přípravy receptu:

1

Řezy z kambaly nakrájíme na 12 menších řízečků, vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a trochu orestujeme.

2

Pekáč vymažeme máslem, na dno vložíme řízečky z ryby, obložíme plátky brambor, podlijeme trochou vývaru, poklademe plátky žampionů, posypeme solí, pepřem, posekanou petrželkou. Zalijeme bešamelem, ve kterém jsme rozmíchali smetanu, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept