Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24430

Ingredience

200 ml Bešamel
50 g Cibule
40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
600 g Krevety tygří - loupané
25 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
600 g Rýže dušená
50 g Sýr Gruyére
200 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 843kJ
12% Sacharidy 43 g
24% Tuky 18 g
26% Sodík 524 mg
79% Bílkoviny 45 g

Krevety na paprice postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme 1 lžíci másla, nasypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přisypeme 1 vrchovatou lžičku mleté papriky, promícháme a až se máslo zbarví do červena, přidáme loupané krevety bez hlav, zalijeme vývarem a necháme 5 minut povařit. Přilijeme bešamel, do kterého jsme přimíchali trochu strouhaného sýru. Prohřejeme a stáhneme z ohně.

2

Podáváme s dušenou rýží, do které vmícháme 2 lžíce sterilovaného hrášku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept