Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 24434

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Cibule
50 g Karotka
4 g Kmín celý
4 g Pepř černý celý
15 g Petržel kudrnka
4 ks Rak říční
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
200 ml Víno bílé
2 l Vývar rybí
50 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 942kJ
3% Sacharidy 9 g
6% Tuky 4 g
86% Sodík 2 g
48% Bílkoviny 27 g

Raci ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Do rybího vývaru přidáme karotku pokrájenou na kolečka, kousek cibule, pokrájenou šalotku, posekanou petrželku, špetku tymiánu, bobkový list, kmín, víno, pár kuliček pepře a špetku soli. Přivedeme k varu, povaříme 5 minut, aby zelenina trochu změkla a vložíme do vývaru 4 raky. Vaříme dalších 10 minut.

2

Raky rozdělíme na talíře a vývar podáváme zvlášť v polévkové míse.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept