Recept

Hovězí maso zapečené se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24436

Ingredience

Zapečené maso
40 g Cibule
150 ml Hovězí vývar základní
60 g Lilek
40 g Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl
Hovězí maso zapečené se zeleninou
600 g Brambory vařené
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
30 g Cibule
600 g Hovězí maso zadní
50 g Karotka
4 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 227kJ
18% Sacharidy 64 g
22% Tuky 17 g
42% Sodík 836 mg
74% Bílkoviny 42 g

Hovězí maso zapečené se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme pár kuliček pepře, posekané bylinky, kousek cibule, pokrájenou karotku a přivedeme k varu. Vaříme doměkka, tj. cca 1 a 1/2 hodiny. Maso vyjmeme z vývaru, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.

2

Lilek očistíme, nakrájíme na kolečka, stejně tak cibuli, papriku na proužky a oloupaná rajčata zbavená jadérek na plátky. Přidáme k masu do pekáčku, posypeme solí, pepřem, podlijeme trochou vývaru z hrnce a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

3

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept