Recept

Jednoduchá vepřová pečeně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 24449
Kategorie: Maso

Ingredience

6 ks Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
6 ks Mrkev kořen
15 ml Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
455 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 929 kcal
Kilojoule 3 885kJ
10% Sacharidy 38 g
1463% Tuky 1,098 g
29% Sodík 584 mg
74% Bílkoviny 42 g

Jednoduchá vepřová pečeně postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180° C nebo na stupeň 4.

2

Vepřové maso bez kosti potřeme olivovým olejem, utřeným česnekem, solí a pepřem. Maso dáme doprostřed zapékací mísy a obložíme nadrobno nakrájenou mrkví a celerem. Pečeme v troubě asi 1 hodinu nebo dokud z masa nezačne vytékat čirá šťáva, když do něj píchneme vidličkou. Potom podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept