Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24450

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Kapary
6 polévková lžíce Olej olivový
160 g Olivy černé
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn sušený
6 ks Sardelové řezy
2 špetka Sůl
80 g Tuňák v oleji
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
2% Sacharidy 6 g
30% Tuky 22 g
148% Sodík 3 g
48% Bílkoviny 27 g

Rybí tapenada postup přípravy receptu:

1

Olivy vypeckujeme a spolu s kapary nasypeme do mixéru. Přidáme sardelové řezy, tuňáka, hořčici, 1 lžíci citronové šťávy a rozmixujeme na jemnou pastu. V průběhu mixování postupně přiléváme olivový olej.

2

V misce smícháme sušené oregano, tymián a rozmarýn. Bylinky přidáme do mixéru k rybí pastě, osolíme, opepříme a opět rozmixujeme.

3

Hotovou pomazánku necháme odležet alespoň 3 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept