Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24468
Kategorie: Přílohy

Ingredience

60 g Cukr moučkový
45 g Máslo čerstvé
150 g Mrkev kořen
3 špetka Sůl
150 g Tuřín
150 g Tykev
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 725kJ
6% Sacharidy 21 g
128% Tuky 96 g
10% Sodík 205 mg
2% Bílkoviny 1 g

Želírovaná zelenina postup přípravy receptu:

1

Zeleninu oloupeme a pokrájíme na stejně velké kousky.

2

Dáme vařit společně s vodou, máslem, cukrem a solí.

3

Vše přivedeme k varu a odkryté necháme povařit 20 minut.

4

Uvařenou zeleninu vyjmeme z hrnce, šťávu necháme nadále vařit až do konzistence sirupu.

5

Do husté šťávy vrátíme zeleninu, kterou obalíme šťávou ze všech stran.

6

Takto upravená zelenina je vhodnou přílohou k dušenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept