Recept

Opečené bagetky se sardelovou pomazánkou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24494
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

200 g Bageta
1 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
150 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Sardelové řezy
1 kávová lžička Sůl
250 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 741 kcal
Kilojoule 3 100kJ
8% Sacharidy 30 g
75% Tuky 56 g
72% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 30 g

Opečené bagetky se sardelovou pomazánkou postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Sardelové řezy nakrájíme na drobné kousky, rozmícháme s česnekem a utřeme s máslem.

2

Bagety nakrájíme na plátky a potřeme je pomazánkou. Potřené plátky klademe na plech a pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 225°C 6-8 minut.

3

Ovčí sýr nastrouháme najemno. Opečené plátky bagety posypeme sýrem a pokapeme olivovým olejem. Podle chuti osolíme a opepříme a dáme zapéct na další 3 minuty.

4

Opečené obložené plátky ozdobíme lístky bazalky a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept