Recept

Zahuštěná krupičná polévka

  • Rakousko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Zahuštěná krupičná polévka 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2450

Ingredience

1,3 l Hovězí vývar základní
1 špetka Muškátový květ
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Pšeničná krupice
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 246kJ
6% Sacharidy 20 g
24% Tuky 18 g
45% Sodík 890 mg
23% Bílkoviny 13 g

Zahuštěná krupičná polévka postup přípravy receptu:

1

Na másle lehce osmahneme krupici, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou zeleninu a krátce opražíme. Zalijeme vývarem a na mírném ohni vaříme asi 30 minut.

2

Nakonec polévku osolíme, přidáme koření, odstavíme ji z ohně a přilijeme smetanu s rozkvedlanými žloutky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept