Jednoduchý recept

Opékané hovězí Parmentier

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 24500

Ingredience

400 g Brambory pečené
100 g Cibule
500 g Hovězí svíčková
60 g Máslo čerstvé
5 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 020kJ
14% Sacharidy 49 g
17% Tuky 13 g
14% Sodík 286 mg
58% Bílkoviny 32 g

Opékané hovězí Parmentier postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na tenké plátky, cibuli nadrobno. Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibuli a orestujeme dorůžova. Nyní přidáme masové plátky, posypeme solí a pepřem a smažíme 10 minut za občasného obracení plátků. Přidáme trošku vody, zakápneme sojovou omáčkou, promícháme a stáhneme z ohně.

2

Podáváme s opečenými bramborami, které zakapeme šťávou od masa.

Poznámka

Pokrm posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept