Jednoduchý recept

Hovězí koule

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 24514

Ingredience

400 g Bramborová kaše
500 g Brambory vařené
500 g Hovězí maso vařené
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
100 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 714 kcal
Kilojoule 2 987kJ
13% Sacharidy 48 g
56% Tuky 42 g
43% Sodík 854 mg
67% Bílkoviny 38 g

Hovězí koule postup přípravy receptu:

1

Vařené maso umeleme na strojku a vložíme do misky. K masu přisypeme vařené brambory, sůl, pepř, posekanou petrželku, mletý muškátový oříšek a přidáme vejce. Vše důkladně promícháme a vyklopíme na pomoučený vál. Postupným hnětením zapracujeme mouku do těsta.

2

Z těsta vytvoříme menší koule, zploštíme je dlaní a usmažíme na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova.

3

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept