Jednoduchý recept

Vietnamské vepřové s houbami shitake

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 24516
Kategorie: Maso

Ingredience

6 stroužek Česnek
3 ks Chilli paprička sušená
20 g Med včelí
2 kávová lžička Olej olivový
60 ml Omáčka rybí
100 g Shiitake houby
455 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 070kJ
5% Sacharidy 20 g
14% Tuky 11 g
50% Sodík 996 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vietnamské vepřové s houbami shitake postup přípravy receptu:

1

Z vepřového masa odkrojíme přebytečný tuk a maso nakrájíme na malé kousky, přibližně 2,5 cm dlouhé a 3-6 mm silné.

2

Na pánvi wok rozpálíme olivový olej a přidáme najemno nasekaný česnek a celé sušené chilli papričky. Restujeme 3-5 minut dohněda.

3

Přidáme nakrájené vepřové a restujeme přibližně 20 minut nebo dokud maso není hotové. Vmícháme med a rybí omáčku. Zvýšíme plamen na maximum a vaříme 3-5 minut, dokud se omáčka téměř úplně nevyvaří.

4

Přidáme nakrájené houby shitake bez nožiček a 1-2 minuty promícháváme. Podáváme ihned.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept