Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 24530

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
40 g Cukr krupice
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 g Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 879kJ
5% Sacharidy 16 g
22% Tuky 17 g
3% Sodík 61 mg
2% Bílkoviny 1 g

Fondue z čekanky postup přípravy receptu:

1

Čekanku očistíme od svrchních a poškozených listů. Pokrájíme nadrobno, omyjeme a necháme dobře okapat. Poté čekanku podusíme společně se zbytkem surovin na pánvi. Za stálého míchání povaříme 5 minut.

2

Podáváme ihned, takto upravená čekanka je vhodná jako příloha k rybímu filé či dušenému bílému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept