Recept

Černý kořen s máslem a strouhankou

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 2454
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 kg Černý kořen
1 špetka Cukr krupice
80 g Máslo čerstvé
1 l Mléko polotučné
10 g Petržel - nať
50 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 148kJ
18% Sacharidy 65 g
30% Tuky 22 g
10% Sodík 204 mg
31% Bílkoviny 18 g

Černý kořen s máslem a strouhankou postup přípravy receptu:

1

Černé kořeny omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky asi 5cm dlouhé.

2

Vaříme je v mírně oslazené a osolené vodě a mléce (půl na půl).

3

Černý kořen podáváme stejně jako chřest s máslem a strouhankou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept