Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 24561

Ingredience

125 g Anglická slanina
1 ks Cibule
175 g Fazole černé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 117kJ
20% Sacharidy 72 g
22% Tuky 17 g
16% Sodík 326 mg
30% Bílkoviny 17 g

Hopping John postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočíme fazole do vody a necháme je nabobtnat. Druhý den je opláchneme a scedíme. Slaninu nakrájíme na kostičky, papriku nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a nasekáme.

2

Fazole se slaninou, papriku a cibuli dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme 2 hodiny, dokud fazole nezměknou. Podle potřeby přidáváme vodu.

3

Rýži uvaříme v dalším hrnci podle návodu na obalu. Potom rýži, olej, koření a sůl přidáme k fazolím, promícháme a vaříme na mírném ohni, odkud nenasají zbytek tekutiny. Pokrm podáváme v miskách ozdobený petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept